Privatno

Automehanicarska radnja Nis – Auto servis STEFI

Transport
Радивоја Кораћа 32, Паси Пољана 701266, Србија

Automehanicarska radnja Nis – Auto Servis STEFI: Vaša Destinacija za Kvalitetnu uslugu!

Automehanicarska radnja Nis

Auto servis STEFI, automehanicarska radnja Nis, je vaš pouzdan partner za sve automehaničarske potrebe. Sa višegodišnjim iskustvom i stručnim timom mehaničara, garantujemo vrhunsku uslugu održavanja i popravke vozila svih marki i modela. Naša posvećenost kvalitetu i efikasnosti osigurava da vaše vozilo bude u najboljem stanju, bez obzira na vrstu problema.

Pored redovnog održavanja, u našem servisu možete dobiti i usluge dijagnostike, zamene delova, popravke motora, elektronike, kočnica i svega što je potrebno za sigurnu i pouzdanu vožnju. U Auto servisu STEFI cenimo vaše vreme i novac, te se trudimo da pružimo brze i efikasne usluge po konkurentnim cenama.

Pored širokog spektra auto-mehaničarskih usluga, u Auto servisu STEFI takođe vršimo i servisiranje klima uređaja. Naš stručni tim poseduje iskustvo i znanje za efikasno rešavanje svih problema sa klimatizacijom vašeg vozila, čineći vašu vožnju udobnijom i prijatnijom.

Bez obzira da li je potrebno redovno održavanje, popravka mehaničkih ili električnih sistema, ili rešavanje složenijih problema, možete biti sigurni da će vaše vozilo dobiti pažljivu i profesionalnu negu. Posetite nas danas i prepustite svoje vozilo u sigurne ruke našeg stručnog tima!

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije o našim uslugama, pozivamo vas da ih detaljnije istražite na našoj web stranici. Naša ponuda obuhvata širok spektar rešenja prilagođenih vašim potrebama, i verujemo da ćete pronaći nešto što odgovara vašim zahtevima. Kliknite ovde kako biste saznali više i otkrili sve mogućnosti koje vam možemo ponuditi. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna podrška, naš tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne.

E-mail: stefan.zivkovic0123@gmail.com

Kontakt telefon: +381693009822

Radno vreme

Ponedeljak: 17:00 - 22:00
Utorak: 17:00 - 22:00
Sreda: 17:00 - 22:00
Četvrtak: 17:00 - 22:00
Petak: 17:00 - 22:00
Subota: 09:00 - 15:00
Nedelja: ne radimo

Napiši recenziju

Objavi kao gost
Vaše mišljenje je važno
Dodaj nove slike
Minimum karaktera: 10
Pratite nas
Sva prava zadržana |© BalkanAdd