Privatno

Restoran sa smestajem Niska Banja – Bosfor

Ugostiteljstvo
Железничка 1, Нишка Бања 18210, Србија

Restoran sa smestajem Niska Banja – Bosfor

Restoran sa smestajem Niska Banja

Dobrodošli u Restoran sa smestajem Niska Banja, vašeg idealnog partnera za nezaboravan boravak i gastronomsku uživanciju u Niškoj Banji!

Sa strašću prema domaćoj kuhinji i višegodišnjim iskustvom, naš tim je posvećen pružanju vrhunskih usluga u oblasti ugostiteljstva i smeštaja. Nalazimo se na idealnoj lokaciji u srcu Niške Banje, gde možete uživati u ukusnim jelima i udobnom smeštaju.

Naša specijalizacija obuhvata širok spektar usluga, uključujući restoran domaće kuhinje i roštilj, usluge smeštaja (apartmana) i usluge rent a cara. Pored ovih usluga, nudimo i smeštaj za prenoćište, omogućavajući vam da provedete mirne noći u našim udobnim i dobro opremljenim apartmanima. Bilo da želite da se opustite uz autentične domaće specijalitete, provedete mirne noći u našim komfornim apartmanima ili iznajmite automobil za istraživanje okoline, mi smo tu da ispunimo sve vaše potrebe.

Restoran Bosfor se ponosi pružanjem personalizovanog i efikasnog servisa svakom gostu. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata odražava se u svakom koraku našeg poslovanja.

Naš cilj je da vam pružimo nezaboravno iskustvo po konkurentnim cenama, uz najviši nivo profesionalizma i pažnje. Uživajte u specijalitetima naše domaće kuhinje i roštilja, dok se opuštate u prijatnoj atmosferi našeg restorana.

Uz naš Restoran sa smeštajem, možete biti sigurni da dobijate vrhunsku uslugu i udobnost. Kontaktirajte nas danas i prepustite svoje potrebe našem stručnom timu. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije o našim uslugama, pozivamo vas da ih detaljnije istražite na našoj web stranici. Kliknite ovde kako biste saznali više i otkrili sve mogućnosti koje vam možemo ponuditi. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna podrška, naš tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne.

Lokacija: Železnička 1, Niška Banja
Radno vreme: pon-ned 08-23h
E-mail: bosforservis@gmail.com
Kontakt telefon: 0659872755

Radno vreme

Ponedeljak: 08:00 - 23:00
Utorak: 08:00 - 23:00
Sreda: 08:00 - 23:00
Četvrtak: 08:00 - 23:00
Petak: 08:00 - 23:00
Subota: 08:00 - 23:00
Nedelja: 08:00 - 23:00

Napiši recenziju

Objavi kao gost
Vaše mišljenje je važno
Dodaj nove slike
Minimum karaktera: 10
Pratite nas
Sva prava zadržana |© BalkanAdd